Referenties


Reacties

Edwin P
4 maanden geleden

Just wanted to ask if you would be interested in getting external help with graphic design? We do all design work like banners, advertisements, photo edits, logos, flyers, etc. for a fixed monthly fee.

We don't charge for each task. What kind of work do you need on a regular basis? Let me know and I'll share my portfolio with you.

Marleen van der Sangen
10 maanden geleden

De afgelopen vijf maanden heeft Melanie van Mellifestylee mij geholpen met het inrichten van mijn nieuwe appartement. In juli heb ik Melanie benaderd, nadat ik erg onder de indruk was van haar eigen interieur op haar Facebookpagina. Ik ging ervan uit dat Melanie al enige ervaring als styliste zou hebben. Dit bleek niet het geval; ik was haar eerste echte klant! Toch twijfelde ik niet en heb ik haar gevraagd om mij te helpen. Hier had Melanie wel zin in!

Melanie heeft mij in eerste instantie geholpen door kritisch te luisteren naar mijn wensen en voorkeuren. Op basis hiervan heeft zij een eerste schets gemaakt, waarin zij helder voor ogen had hoe de indeling - grofweg - zou gaan worden. In deze schets werden ook de samenstelling en de accenten (kleuren) van het interieur zichtbaar. Ze heeft hierbij goed rekening gehouden met de afmetingen van het appartement. Naast deze schets heeft Melanie toen ook een eerste selectie gemaakt met suggesties voor het meubilair (o.a. de bank en de barkrukken) en bijpassende woondecoratie. Ik raakte erg enthousiast door haar vele ideeën, zoals het creëren van een zogenaamde ‘gallery wall’ in de woonkamer en het gebruik van planten ter afscheiding van het woon- en keukengedeelte.

Vervolgens ben ik - vol enthousiasme - spullen gaan bestellen. In augustus zijn we samen op pad gegaan voor met name de aankleding van het appartement (kussens, pluimen, sierlijke vazen en bloemen). Het was die dag heel leuk om te zien hoe Melanie helemaal opgaat in haar passie voor interieur en styling. Bovendien was het erg gezellig!

Tot slot is Melanie in oktober bij mij geweest om verschillende praktische vragen te beantwoorden. Op welke hoogte komen de posters het best tot hun recht? En, op welke positie hangen de klok en spiegel het mooist?

Tussendoor was Melanie altijd erg toegankelijk voor vragen via WhatsApp. Ik heb haar veel vragen mogen stellen, zoals over de kleuren van de sierkussens en het bedsprei. Een antwoord liet nooit lang op zich wachten. Bovendien dacht zij op die momenten ook altijd met je mee, door ook weer nieuwe suggesties te doen. Superfijn!

Al met al kijk ik terug op een inspirerende en fijne tijd met Melanie van Mellifestylee. Het heeft even geduurd voordat alles daadwerkelijk binnen was, maar het resultaat is werkelijk waar fantastisch; een interieur om zowaar in weg te dromen!

Haar persoonlijke benadering vormt haar grote kracht. Melanie kijkt héél goed naar de persoon die ze voor zich heeft (en voelt dit ook aan) en ontwikkelt op basis daarvan ideeën en mogelijkheden. Een ander sterk punt betreft de ruimte die ze jou geeft om ook echt een eigen invulling aan het interieur te geven. Zo heb ik de posters van de ‘gallery wall’ zelf geselecteerd, evenals de eyecatcher boven het bed. Ze zit boordevol inspiratie en haar ideeën zijn erg verrassend en doordacht.

Hoewel Melanie nog een jonge styliste is, komt ze (al) over als iemand met veel ervaring en professionaliteit. Ik zou eenieder Melanie aanraden wanneer je op zoek bent naar een vernieuwend en verfrissend interieur. Ik ben Melanie enorm dankbaar voor haar werk. Iedere dag weer geniet ik van mijn mooie appartement!

Dankjewel, lieve Melanie!

Reactie plaatsen