Wat leuk dat je op mijn site aan het rondkijken bent! Ik hoop dat je enthousiast wordt van mijn werk en ik kan me voorstellen dat je nieuwsgierig bent geworden naar de persoon achter Mellifestylee. 

 

Mijn naam is Melanie (23 jaar) en woon samen met mijn vriend Thomas (23 jaar) in een dorpje genaamd Schijndel, dit ligt in Noord-Brabant.

Thomas is mijn jeugdliefde en we zijn sinds Juni 2014 samen. Begin 2019 kregen wij de kriebels om samen te gaan wonen en dit verliep zo vlot dat wij in mei 2019 de sleutel kregen van ons eerste koophuis. Na 2 maanden flink verbouwt te hebben, hebben wij alles naar wens kunnen inrichten. Zo ontstond mijn interesse in interieur.  Mode betreft ga ik graag mee met de laatste trends. 

Mellifestylee ben ik begonnen op instagram om mijn passie voor interieur en mode te delen met mijn volgers. Naast mijn huidige baan als verpleegkundige, besloot ik sinds kort om mijn passie werkelijkheid te maken als stylist.

 Ik hou van creativiteit als het draait om interieur, mode en detail. Wat ik erg belangrijk vind om terug te zien in het interieur of kledingstijl is persoonlijkheid.

De termen die je terug vind in mijn stijl is uniek, stijlvol en sfeervol. 

 

Kan ik jou helpen met jouw wens ? Ik hoor het graag! 

Mail, bel of klik hier om het contactformulier in te vullen. 

E-mail: info@mellifestylee.nl
Telefoonnummer : +31 (0) 6 11498131

 

Neem vrijblijvend een kijkje op social media