Portfolio 


Ons huis, mijn trots. 

Thomas en ik zijn een jong stel die samen een huis hebben gekocht in Schijndel. Wij kochten een nette gedateerde woning. Beide hebben wij het stylen in de vingers en vonden het leuk om van start te gaan met de zoektocht naar onze stijl!

Hoe onze stijl is ontstaan is door te kopen wat we mooi vinden, zonder hier echt over na te denken. Er zat tijdens het aanschaffen van onze meubels of accessoires geen lijn in. Onze voorkeur ging uit naar donker, luxe uitstraling en een geheel. Tijdens het aanschaffen van meubels/materialen kwamen de kleuren roest, olijfgroen, zwart en goud duidelijk naar voren. Hoe ik dit avontuur omschrijf is mixen en matchen. 

Ons interieurstijl is te omschrijven als chique met warme tinten. Overal waar je kijkt in onze 80 jarige tussenwoning kun je er een persoonlijk verhaal van maken.  

Ons huis, is mijn visitekaartje. 

 


Marleen's appartement

Door Marleen wist ik het zeker! Ik ga mijn eigen bedrijfje oprichten als stylist. Haar appartement stylen was mijn eerste klus. Dit vond ik spannend, maar super leuk!
De zwarte raambekleding en de donker grijze kleur muur was al bepaald, maar de indeling en keuze aan meubels/accessoires mocht ik Marleen bij helpen. 
Het advies die ik Marleen gaf was optioneel en gericht op haar persoonlijkheid. Tijdens het samen shoppen kwam ik er achter wat nou daadwerkelijk bij Marleen paste, zo kon ik haar nog beter adviseren. 
We kozen voornamelijk de kleuren groen, ecru, goud en grijs. 
Marleen vond bepaalde elementen in mijn woning mooi, maar hield zo ook van industrieel. Wat ik graag wilde creëren was een stoere meiden woonkamer en een klassieke slaapkamer, maar toch een geheel. 
De stijl in haar appartement is "industrieel, klassiek en glamoureus".

In de woonkamer wilde ik een subtiele afscheiding maken van de keuken, dit heb ik gaan doormiddel van plantenbakken en kunstplanten.